اطباق رئيسية
| | المواضيع |
---|
| | أنا بقي يا جماعه مش بحب طعم اللحمة لوحدها كده فبعمل ايه بقي
نص كيلو اللحمة المفرومة عليها كباية برغل
بس البرغل نسيبة منقوع ساعة كده بعدين نصفية كويس اوي ونحطة عاللحمة
2 بصلة مفرومة ومصلفين منها المايه برده عايزين الموضوع ناشف مفهوش مايه علشان متفكش مننا
نفرم شويه شبت وبقدونش وكسبره خضرا ونحطهم برده بيعملوا طعم رائع
ملح وفلفل طبعا واي بهارات تحبوها والشطه برده لو ليكوا فالحامي
وبالكبه تضربي كل ده علي بعضة او باديكي لو مفيش كبة تفضلي تعجنيها كانها عجينه علشان تعمل نتيجة حلوة معاكي وتلم كده وتحسيها عجينه فعلا
تصبعيها علي...
|
| | السلام عليكم ورحمه الله وبركاته سبحان الله وبحمده سبحانك ربى العظيم ازيكو طريقه النهارده اغلبنا عارفها نبدا بسم الله اولا نسلق لحمه عادى خالص وقبل السوا بشويه لو مستعجله نطلع كام حته لحمه او على حسب عدد عيلتك ونقطعهم مكعبات انا بحب اقطعه موسطن وتحضرى طاسه فيها معلقتين زبده وتحطى فيها قطع اللحمه كانك بتحمريها ورشه فلفل اسود وحبه ملح فوقها كدا وطبعا تكونى محضره معيار كوبايتين ارز مغسلوين وتحضرى طاجن او صنيه اللى عندك وتحطى شويه ارز فى القعر وترسى فوقهم اللحمه زى كدا طاجن ارز معمر باللحم وطشه ملوخيه من مطبخى بالصور وبعدين...
|
| | على افكارها الجميله للرقى بمنتدانا الغالى واقسام المطبخ واشكر حبيبه قلبى mero_sh
على الكرنفال الحلو ده
وتعبها معانا فى المواضييع
انهارده هنعمل السجق الاسكندرانى بطريقتى
المكونات
نص كيلو سجق اسكندرانى بلدى
3 طماطم مبشورة
3فلفل الوان
3 قرن فلفل حامى
معلقتين توم كبار مفرومين
زيت
ملح وفلفل وبهارات وحبهان وورق لورا
الطريقة
هنقطع السجق على اتنين او تلاته زى ما تحبى
ونحط الزيت يسخن عالنار واما يسخن ننزل بالسجق
ياخد صدمه ويتشوح...
|
المشرفون
لا أحد
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع وضع مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
عدد المتصفحين الحاليين للمنتدى: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 1 زائر
الأعضاء المتواجدون في المنتدى: لا أحد
- مساهمات جديدة
- لا مساهمات جديدة
- مساهمات جديدة [ موضوع شعبي ]
- لا مساهمات جديدة [موضوع شعبي ]
- مساهمات جديدة [ موضوع مقفل]
- لا مساهمات جديدة [موضوع مقفل]
- إعلان
- مثبت
- إعلان عام